Kezeléseink

Az Ön mosolya a mi küldetésünk!​

Válassza az i-Dentic csapatát!

Fogai szépsége és egészsége érdekében

Az igazi gyógyítás számunkra azt jelenti, hogy teljes körűen az optimális fogászati kezelést ajánljuk Önnek, minden lehetőséget megvizsgálva. Mindezt kiváló színvonalú szolgáltatás keretében, valódi szakértői tudással, fájdalommentesen és garanciával.

zsombor csiszer zahnarzt in sopron

Válasszon a szolgáltatásink közül!

Fogászati problémák és megoldásuk:

mikroskopische wurzelbehandlung ungarn

Mikroszkópos gyökérkezelés

Egy műtőmikroszkóp segítségével a gyökértömítést pontosan a megfelelő helyre helyezzük, így enyhítjük a fogfájdalmat és megmentjük a fogát.

zahnregulierung zahnspange

Fogszabályozás

Az átlátszó műanyag síntől a rögzített, modern fogszabályzóig a lehető legmegfelelőbb megoldást választjuk az Ön számára.

Fogfehérítés

Ha fogfehérítésről van szó, ne hagyja a véletlenre! Válassza inkább a professzionális kezelést az otthoni kevésbé biztonságos megoldások helyett! 

Fogimplantátum

Az eredeti fogak elvesztését követően fontos a gyors fogpótlás! Fogimplantátumok alkalmazásával az elvesztett fog gyökerének pótlása révén készíthető el a fogmű.

kiefergelenksdiagnostik

Állkapocs izületi diagnosztika

Arctájéki, állcsontra kiterjedő fájdalmai vannak? A fejfájás az álkapocs izületének kattogása, az ásítás, beszéd vagy rágás közbeni fájdalom gyakran áll kapcsolatban az álkapocs izület betegségével.

prophylaxe

Megelőzés

Akkor is érdemes hozzánk ellátogatni ha egyáltalán nincsenek panaszai a fogaival kapcsolatosan. Megelőzés céljából fontos évente kétszer átvizsgálni a fogakat és a szájüreget.

Paradontológia

Úgy érzi fogínye visszahúzodott? Jöjjön el hozzánk egy vizsgálatra. Lehet, hogy ez paradonthopátia amit a lehető leggyorsabban kezelni kell, hogy a legrosszabb elkerülhető legyen!

veneers

Vennerek

Modern vennerek hajszálvékony, fényáteresztő kerámia héjak melyeket az előkészített fogfelszínre ragasztunk az elszíneződött fogak formái és színbeli korrigálására.

oralchirurgie

Szájsebészet

Szájsebészeti eljárások széles skáláját biztosítjuk pácienseink számára a legmodernebb orvostechnológiai felszereltséggel.

digitales röntgen sopron

Digitális röntgen

A különféle röntgenfelvételeket, panoráma röntgent több célból alkalmazzuk például: csomók lokalizálására, szuvas fogak felismerésére, csontmennyiség vizsgálatára.

zahnbehandlungen in ungarn

Forduljon hozzánk bizalommal!

Munkatársunk hamarosan, de legkésőbb 24 órán belül keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy a megfelelő időpontot egyeztesse Önnel.