Mikroszkópos gyökérkezelés

Növeljük meg fogai élettartamát!

zahnbehandlungen zahnarztpraxis ungarn sopron

A gyökérkezelés a leghatékonyabb fogmegtartó beavatkozás!

Mentsük meg a fogait!

A beavatkozás által a fog eltávolítása nélkül is biztosítható a gyógyulás

Minden, amit a gyökérkezelésről tudni érdemes.

Gyökértömés

A gyökérkezelések a legbonyolultabb kezelések közé tartoznak a fogorvoslásban. A cél minden esetben egy csúcsig érő, falálló, hermetikusan záró gyökértömés készítése a guttaperchának nevezett plasztikus gyökértömő anyaggal. Ha a gyökércsatornák könnyen megtalálhatók és feltárhatók, egy pontos gyökércsúcs meghatározást követően, jó gyökértömés készíthető. 

Mikroskopische Wurzelbehandlung
Mikroskopische Wurzelbehandlung

Mikroszkóp alkalmazása

A csatornák feltárása során gyakran olyan nehézségekbe ütközünk mint pl. nehezen észrevehető, szűk és görbe, elzáródott csatornák időnként régi pontatlan gyökértöméseket kell eltávolítanunk. lyenkor a mikroszkóp használata megkönnyíti a munkákat. Az operációs mikroszkóppal lehetőségünk van akár 25-szörös nagyításban látni az operációs területet, jelen esetben a gyökércsatornákat, így felismerhetőek az olyan szűk bemenetek, elágazódások, elzáródások, perforációk melyek szabad szemmel nem láthatóak. A kezelőorvos lelát a csatorna mélyére, jól ellenőrizheti a kezelt felületeket, hogy ne maradjon vissza baktériumokkal szennyezett gyulladt szövet vagy törmelék.

A modern technika segítségével

Meghosszabbítjuk fogai élettartamát.

A mikroszkópos kezelés segít abban, hogy a gyökérkezelés sikerét a lehető legmagasabbra emeljük, ezáltal meghosszabbítsuk a fog élettartamát, elkerüljük annak elvesztését.

identic zahnarztpraxis ungarn an der grenze sopron

Magas szakmai tapasztalattal és komplex szolgáltatásokkal várjuk!

Nézze meg további szolgáltatásainkat is!