Kerámia héjak

Minimális beavatkozás, maximális megjelenés

Hozzon ki többet a mosolyából!

A kerámia héjakról

Az esztétikai fogászat keretén belül természetesen szép mosolyt és megjelenést tudunk biztosítani Önnek a modern vennerek hajszálvékony, fényáteresztő kerámia héjak segítségével, melyeket az előkészített fogfelszínre ragasztunk.

Elszíneződések, sérült fogkoronák helyreállítására, a fogak alakjának megváltoztatására a porcelán héjak jelentenek nagyszerű megoldást.

veneers sopron

Az Ön mosolya a legjobbat érdelmi

Milyen esetben ajánljuk a kerámia héjakat:

Pontos és hosszan tartó megoldás

Egy direkt szájban történő modellezés segítségével érzékeltetjük Önnel a Vennerek elkészítése előtt milyen eredmény várható. A vennerek előkészítése nagy precizitást igényel mind az orvostól mind a fogtechnikustól. Ezen pontosság biztosítása érdekében rendelőnkben a fogak felületének előkészítése mikroszkóp alatt történik. Ha minimális beavatkozással szeretné mosolyát természetesen szebbé tenni, forduljon hozzánk bizalommal.

Mikroskopische Wurzelbehandlung
veneers aus ungarn
identic zahnarztpraxis ungarn an der grenze sopron

Mikor válasszon kerámia héjat?

A teljes kezelési idő alatt a legjobb kezekben lesz!

Amennyiben Ön a nem megfelelő színű, tömött, esetleg rossz alakú vagy enyhe fogtorlódásokkal rendelkező fogai helyett egy szabályos és esztétikus mosolyra törekszik, a porcelán héj kiváló lehetőséget kínálhat. Viszonylag rövid idő alatt teljesen új mosolyt teremthetünk a porcelán héj segítségével.

Kérjen időpontot állapotfelmérésre, vagy forduljon hozzánk bármilyen felmerülő kérdésével!

Magas szakmai tapasztalattal és komplex szolgáltatásokkal várjuk!

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!