Fogfehérítés

A vakítóan fehér fogsor az Ön számára is elérhető!

zahnarztpraxis in sopron

A fogfehérítés a mosoly megkoronázása.

Professzionális fogfehérítés - gyorsan és biztonságosan

Minden ember ragyogó fehér fogakat szeretne. A fogfehérítés ma már elengedhetetlen eleme a fogorvosi kezelések palettáján. 

Egy szép fogsor:

Ki ne szeretné ezt az érzést?

Természetesen fehér fogak

Személyre szabott tanácsadás

Táplálkozási szokásaink, életmódunk hatással vannak a fogainkra is.

A dohányzás, kávé, tea, vörös bor elszínezhetik a fogainkat. Fogyasztásukkor nem csak a fogak felszínére kerülnek színezőanyagok, hanem ezek a mélyebb szerkezeti rétegeibe is beivódnak. A fogfehérítésnek köszönhetően ezek a kellemetlen elszíneződések eltűntethetők. A konzultációnk során csaknem mindenki kiválaszthatja nálunk milyen fogszínt szeretne.

Mikroskopische Wurzelbehandlung

A fogszíned több árnyalattal is világosabb lesz!

A fogfehérítés egy biztonságos esztétikai eljárás, amely során a fogfelszínre helyezett karbamid-peroxid vagy hidrogén-peroxid hatóanyagú gélből aktív oxigén szabadul fel. Ez az aktív oxigén oxidálja a fogakban lerakodott festékanyagokat, ezáltal fehérítve azokat.

Fontos megjegyezni, hogy az oxidációs folyamat nem befolyásolja sem a zománc, sem pedig a dentin szerkezetét. Ez a fajta fogfehérítés egyedülálló megoldást kínál mindazoknak, akik természetes fogszínük visszanyerését kívánják elérni.

Megbízható megoldást keres? Bízza a fogfehérítést szakemberre!

A biztonságos megoldás!

Ellentétben a házi módszerekkel, a fogfehérítés magánrendelőnkben legalább másfél-két évig tartó megoldást nyújt. Alapvetően elmondható tehát, hogy kényelmesebb, hosszabb tartósságú és főleg biztonságosabb a szakember által végzett kezelést választani, ahelyett hogy kétes eredetű anyagokkal otthon kísérleteznénk, ami veszélyes lehet.

A soproni magánrendelőnkben végzett fogfehérítés, amely során professzionális fehérítő anyagot használunk, azonnal látható eredményt hoz, ráadásul mindez teljesen fájdalommentesen érhető el.

Tapasztalt szakembereink birtokában vannak minden mesterfogásnak, amelyek a szép mosolyok megteremtéséhez szükségesek.

Magas szakmai tapasztalattal és komplex szolgáltatásokkal várjuk!

Nézze meg további szolgáltatásainkat is!