Fogszabályozás

Trendi, mondern, esztétikus!

Miért érdemes a fogszabályozást választania?

Átlátszó, esztétikus, modern

Kezeléseink spektrumában természetesen a fogszabályozás is szerepel.

zahnregulierung
zahnbehandlungen zahnarztpraxis ungarn sopron

Az Invisalign fogszabályzós sínrendszer előnyei

Kivehető, rögzített vagy láthatatlan fogszabályozó.

Kiemelkedő módszer a fogszabályzás terén az átlátszó műanyag sínek alkalmazása, amelyekkel viszonylag rövid idő alatt (6-12 hónap) számos deformitást lehet korrigálni. Ezen eljárások lehetővé teszik, hogy a drótok és bracketek helyett átlátszó síneket viseljünk, amelyeket számítógépes tervezés alapján készítenek. Ezeket a síneket minimum napi 22 órán át kell viselni, csak fogmosáskor vegyük ki őket. A fogszabályzás lehet orvosilag indokolt, de esztétikai okokból is igényelhető. Minden esetben örömmel várjuk konzultációnkra, ahol tanácsot kaphat arról, hogy a fix vagy kivehető, átlátszó fogszabályzó lenne-e a legmegfelelőbb az Ön számára.

Dr. Erzsébet Szent-Iványi

Legújabb és legmodernebb fogszabályozó rendszerünk előnyei

  • Diszkrét: Szinte észrevétlenül viselhető.
  • Rugalmas: A fogszabályzót rövid időre ki lehet venni, tisztítani.
  • Higiénikus: A fogak könnyen tisztán tarthatóak.
  • Gyors: Rövid idő alatt elérhetők a kívánt eredmények.
  • Előre látható: A kezelés végeredménye már a kezdetektől látható és tervezhető a páciens számára.

Az Invisalign® rendszer

Legfrissebb technikai fejlesztés

Fogszabályozásra az Invisalign rendszert használjuk. Ez egy 3D digitális tervezéssel és 3D nyomtatással készülő sínsorozatot alkalmazó rendszer, úgynevezett aligner terápia, amely egyedi tervezést és kezelést tesz lehetővé minden páciens számára, a legmodernebb technológiai megoldásokat használva egy gyönyörű és egészséges mosoly elérése érdekében.

Sajátossága az intelligens anyag használata, mely képes a megfelelő fiziológiás erők adagolására, kiszámítható fogelmozdulás kivitelezésére, megfelelő szekvenciában programozva az optimális eredmény eléréséhez.

A fogszabályozás így kényelmesebb, gyorsabb és egyszerűbb. Viselése nem zavaró, nem akadályozza a beszédet, nem befolyásolja a páciens megjelenését és mosolyát. Étkezési korlátozások nem lépnek fel. Az Invisalign® rendszerrel nem fordulhatnak elő balesetek, mint például a bracketek leesése vagy a fém elemek súrlódásából eredő lágyrész sérülések.

Kisgyermek kortól használható, megelőzve a későbbi súlyosabb elváltozások kialakulását. Serdülőkorban az állcsont növekedése is befolyásolható vele, helyhiány és torlódás problémáit gyakran fogeltávolítás nélkül is megoldja. Emellett felnőtt korban is hatékony.

Mikroskopische Wurzelbehandlung
unsichtbare zahnspange aus ungarn
invisalign sopron zahnarzt

Az Invisalign fogszabályozó rendszer előnyei:

Trendi, esztétikus fogszabályozás

Csak a mosolyod lesz észrevehető, a fogszabályzód nem.

Az i-Dentic fogászati rendelő teljes körű ellátást nyújt a pácienseinek, melyhez látható vagy láthatatlan eszközöket alkalmazunk, attól függően, mi a legmegfelelőbb az Ön számára.

A fogszabályozó kezelés aktív orvosi részvételt és gondozást igényel. Hosszú időtartamú folyamat, amely során hónapok vagy akár évek is eltelhetnek, mire a páciens és az orvos közös céljához ér. Munkánk során szakmai alapokon nyugvó, az Ön egyedi igényeit kielégítő kezelést nyújtunk.

Tapasztalt szakembereink birtokában vannak minden mesterfogásnak, amelyek a szép mosolyok megteremtéséhez szükségesek.z

Magas szakmai tapasztalattal és komplex szolgáltatásokkal várjuk!

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!