Fogbeültetés

A fogimplantátum a legtermészetesebb módon helyettesíti az elveszett fogat!

Az eredeti foghoz hasonló érzés rágáskor.

Kifogástalan esztétikai megjelenést biztosít

A jó életminőség fogalmáról általában mindenkinek elsősorban saját egészsége jut az eszébe. Vannak olyan élethelyzetek, amikor – életkortól függetlenül – egy hiányzó fogat mindenképpen pótolni szükséges. Az implantátumok számos előnyt kínálnak, és a legjobb megoldást nyújtják arra, hogy a fogak funkcionalitását és esztétikáját helyreállítsuk. Az implantátumok további célja, hogy megkönnyítsék a meglévő fogak terhelését. Szándékunk, hogy megőrizzük a szomszédos fogak egészségét, miközben egyszerű, ám tartós megoldást keresünk. Az implantátumok erre kínálnak lehetőséget a fog elvesztése esetén.

Tartós, biztonságos megoldás!

A fogászati implantátum előnyei:

Számítógép támogatott fogimplantológia műtét nélkül!

A Nobel Guide System egy biztos kezelési koncepciót jelent a diagnózistól a tervezésen át a kíméletes sebészeti beavatkozásig. A Nobel Guide alapja egy olyan, számítógépes tomográfia által támogatott eljárás, melynek során az implantátum a számítógép segítségével tökéletesen pozícionálható. Az implantátum elhelyezése pontosan ott történik, ahol az a csontszerkezet szempontjából a legoptimálisabb. Ez lehetővé teszi a minimális beavatkozással járó implantátumbeültetést, melynek során nincs szükség vágásra, operációra. Az eredmény: egy olyan fogpótlás, mely a lehető legjobban megfelel a funkciónak és az esztétikumnak.

Mikroskopische Wurzelbehandlung
Mikroskopische Wurzelbehandlung
zahnimplantat günstig aus ungarn

Implantátum és fogpótlás akár egy nap alatt

Bizonyos feltételek mellett az implantátum beültetése után azonnal elvégezhető a fogpótlás, melyet már az implantáció előtt elkészítettek. Így nem álom többé az implantátum és a fogpótlás egy nap alatt. Vannak azonban olyan esetek, amikor többszörös csontleépülés áll fenn. Ilyenkor a diagnózis után egy kísérő csontfelépítő eljárást, egy úgynevezett szaporítást kell elvégezni. Az eljárás során az implantátum beültetése után szövetbarát csontpótló anyagot helyezünk el.

Szükség esetén ezt az anyagot egy membránnal fedjük le, amely, mialatt a csont regenerálódik, lassan felszívódik. Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk az Ön egészségére és igényeire. 

Válasszon tapasztalt és szakértő csapatot!

Élvezze a sikeres fogimplantáció előnyeit!

Kezeléseink magas színvonalát a különböző terápiás lehetőségekről szóló orvosi felvilágosítással és részletes tájékoztató beszélgetéssel biztosítjuk.

Magas szakmai tapasztalattal és komplex szolgáltatásokkal várjuk!

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!