Paradontológia

Fontos tudnia: Az egészséges fogíny nem vérzik!

zahnbehandlungen in ungarn
paradontologie knochenabbau

Őrizze meg a fogait egy életen át!

Ne várja meg a fogínysorvadás!

Ön vagy környezetében valaki fogágybetegségben szenved? Akkor már bizonyára tudja, hogy ez egy alattomosan kifejlődő folyamat. 

A fogak elvesztéséhez vezet a fogak körüli csont leépülése által. Sajnos már a fiatal korosztály is érintett. A paradontópáthia kialakulásához vezető rizikó tényezők között szerepel a helytelen és rendszertelen táplálkozás, dohányzás, néhány általános megbetegedés (pl. Diabetes) valamint örökletes tényezők. Nem megfelelő szájhigiénia, plakk akkumuláció, ezáltal veszélyes baktériumok elszaporodása következtében gyorsan kialakulhat elsődlegesen a fogínygyulladás.

Modern parodontitis kezelés

Az első tünetek

Ennek tünetei a vörös, duzzadt, vérzékeny íny. Ha ezt nem kezelik a gyulladás tovább terjedhet a mélyebe a fog tartó apparátusán és paradontitishez vezethet. A folyamat progressziója csontleépülés általi fogelvesztéshez vezet.

Mikroskopische Wurzelbehandlung
paradontitis

A modern parodontitis kezelés alapjai.

Kevésbé ismert tény, hogy a paradonthopátia megelőzésében nagyon fontos gondot fordítani az alapos szájhigiéniére. Rendelőnk korai felismerést, alapos megelőző kezelést és konzekvens követő kezelést nyújt Önnek. Ez az alapja a modern teljeskörű paradontális kezelésnek. Annak függvényében, hogy a folyamat a kezdeti gingivitis vagy már előrehaladott paradontitis állapotában van, különböző kezelési módszererk szükségesek.

Membránok a fogak megmentői

A csontdefektus (kezelésének)terápiájának egyik legújabb módszere a membrán behelyezés. Ezen módszerrel megtarthatók olyan fogak melyek pár évvel ezelőtt még nem lettek volna megmenthetőek. A legújabb generációs membránok felszívódóak, így nem szükséges újabb műtéti beavatkozással eltávolítani őket.

Parodontologie zahnverlust vermeiden ungarn
identic zahnarztpraxis ungarn an der grenze sopron

Előzze meg a fogínysorvadást!

Védje meg a fogait!

Úgy érzi fogínye visszahúzodott? Jöjjön el hozzánk egy vizsgálatra. Lehet, hogy ez paradonthopátia amit a lehető leggyorsabban kezelni kell, hogy a legrosszabb elkerülhető legyen! A gyulladt fogíny további komplikációk forrása lehet a szájüregben. Az általános egészségi állapotot is veszélyezteti!

Magas szakmai tapasztalattal és komplex szolgáltatásokkal várjuk!

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!